Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قرعه‌کشی جام‌جهانی ۲۰۲۲ در شهر دوحه پایتخت قطر برگزار شد و در آن تیم‌های قطر، بلژیک، سنگال و اکوادور در گروه یک این مسابقات هم‌گروه شدند. در ادامه این گزارش تیم‌های گروه A را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

قطر، ملقب به عنابی‌ها

تیم قطر پس از انتقادها و جنجال‌های فراوان توانست میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ را از آن خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای استرالیا، ژاپن، آمریکا، کره جنوبی و قطر نامزدهای میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ بودند که در نهایت آمریکا و قطر به مرحله نهایی رسیدند و قطر به عنوان گزینه نهایی معرفی شد.

تیم قطر از سال ۱۹۷۰ میلادی عضو فیفا بوده است. این تیم در ۱۰ دوره از جام ملت‌های آسیا حضور داشته و در هفدهمین دوره این مسابقات با شکست دادن ژاپن قهرمان شد. همچنین در این دوره از مسابقات سعدالشعیب رکورددار کلین‌شیت با ۶۰۹ دقیقه بوده و المعز علی رکورد گلزنی در یک دوره جام ملت‌ها با ۹ گل را به نام خود ثبت کرد.

این اولین حضور قطر در جام جهانی به لطف میزبانی پر سر صدای خود است. عنابی‌ها در آخرین رده‌بندی فیفا با ۱۴۴۱.۴۱ امتیاز در رتبه ۵۱ جهان و پنجم آسیا قرار گرفته‌اند.

سرمربی این تیم فلیکس سانچز اسپانیایی است که از سال ۲۰۱۳ کار خود را با تیم زیر ۱۹ سال قطر آغاز کرد و در سال ۲۰۱۷ سکان هدایت تیم ملی فوتبال این کشور را برعهده گرفت.

فدراسیون قطر در این سال‌ها با سرمایه‌گذاری و هزینه‌های هنگفتی که انجام داده، توانسته از بازیکنان چند ملیتی در تیم خود استفاده کند که ستاره‌های تاثیرگذار این تیم به شرح زیر هستند: 

امین لکومته (بازیکن مراکشی فرانسوی تبار)، احمد یاسر محمدی(مصر)، لوییس مارتین (برزیل)، محمد عبدالله تریسور (جمهوری کنگو)، محمد مونتاری (غنا)، کریم بوضیاف (فرانسه)، علی اسد (بحرین)، محمد کسولا (غنا)، پدرو میگل (ساحل عاج)، سبستیان سوریا(اروگوئه)، عمر باری (جمهوری غنا) و رودریگو تاباتا (برزیل)  عبدالرحمن أبکر (عربستان )، خلیفه ابوبکر (سنگال)، بوعلام خوخی (الجزایر) و اکرم عفیف (پدر اکرم عفیف بازیکن تیم ملی قطر برای هر دو کشور تانزانیا و سومالی به میدان رفته و برای الغرافه به عنوان آخرین تیم باشگاهی نیز بازی کرده است. مادر عفیف هم اصلیتی بحرینی دارد).

باید دید سرمربی اسپانیایی قطر نام کدام یک از این بازیکنان را در فهرست نهایی خود برای جام جهانی اعلام می‌کند.

هلند ملقب به لاله‌های نارنجی

فدراسیون فوتبال هلند فعالیت خود را از سال ۱۹۰۵ آغاز کرد. تیم فوتبال این کشور در مجموع ۱۰ بار توانسته جواز حضور در جام جهانی را کسب کند که نخستین بار آن در سال ۱۹۳۴ در کشور ایتالیا بوده است.

تیم ملی هلند به تسلط بر بازی فوتبال مدرسه‌ای معروف است. لاله‌های نارنجی تا به حال سه بار در سال‌های ۱۹۷۴، ۱۹۷۸، ۲۰۱۰ به فینال جام جهانی رسیده‌ اما همواره در فتح جام ناکام بوده‌اند.

افتخارات تیم ملی فوتبال هلند

یک بار قهرمانی در جام ملت‌های اروپا در سال ۱۹۸۸

چهار بار مقام سومی در رقابت‌های جام ملت‌های اروپا

سه بار نایب قهرمانی جام جهانی در سال‌های ۱۹۷۴ ، ۱۹۷۸ و ۲۰۱۰

یک بار چهارمی جهان در جام جهانی در سال ۱۹۹۸

تیم هلند در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۶۵۸.۶۶ امتیاز در رتبه دهم قرار گرفته است.

لاله‌های‌ نارنجی در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی قاره اروپا در گروه G این مسابقات با تیم‌های (ترکیه، نروژ، مونته نگرو، لتونی و جبل الطارق) هم گروه بود. آن‌ها توانستند با کسب ۲۳ امتیاز ۷ برد و ۲ مساوی و یک شکست به عنوان تیم اول از این گروه به جام جهانی ۲۰۲۲ صعود کنند. سرمربیگری این تیم به عهده لوئیس فن‌خان ۷۱ ساله هلندی است.

بهترین بازیکن هلند در مقدماتی جام جهانی اروپا ممفیس دپای نام دارد که در مجموع نمره ۸.۷ را در ۱۰ بازی کسب کرد. این مهاجم در ۱۰ بازی گروهی توانست ۱۲ گل و ۶ پاس گل را در کارنامه خود ثبت کند و نقش پر رنگی در صعود این تیم به جام جهانی داشته باشد. دیگر بازیکن تاثیر گذار این تیم ویرجیل فن دایک مدافع ۳۰ ساله و سرشناس باشگاه لیورپول انگلیس است که با یک گل و نمره ۷.۵ در ۶ بازی عملکرد خوبی از خود به جا گذاشته است. فرنکی دی یونگ ۲۴ ساله نیز دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم است. او در ۱۰ بازی نمره ۷.۳ را بدست آورده است.

سنگال ملقب به شیرهای ترانگا

تیم ملی سنگال اولین بازی ملی خود را در سال ۱۹۶۱ مقابل تیم ملی بنین انجام داد و با نتیجه ۴ بر سه مغلوب شد اما دست تقدیر، آنان را به فینال جام ملت‌های آفریقا در سال ۲۰۲۱ رساند و پس از پیروزی برابر مصر، قهرمانی این تیم مسجل شد.

این تیم سابقه یک حضور در جام جهانی(۲۰۰۲) را دارد که در همان سال به عنوان تیم شگفتی‌ساز توانست تا مرحله نیمه نهایی مسابقات پیشروی کند.

تیم ملی سنگال در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۵۸۴.۱۶ امتیاز در رتبه ۲۰ قرار گرفته است.

الیو سیسه ۴۶ ساله سنگالی از سال ۲۰۱۵ هدایت تیم ملی سنگال را بر عهده دارد.

تیم ملی سنگال در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در گروه H مسابقات با تیم‌های (توگو، نامیبیا و کنگو) هم‌گروه بود و توانست با کسب ۱۶ امتیاز ۵ برد یک تساوی و بدون شکست از ۶ بازی خود، مقتدرانه از گروه خود صعود کرده و در مرحله حذفی در مجموع دو بازی رفت و برگشت مقابل تیم ملی مصر به تساوی یک بر یک دست یابد. در ضربات پنالتی ۳-۱ در زمین خود که حاشیه و جنجال زیادی نیز داشت، به برتری دست یافت و جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را کسب کرد.

بهترین بازیکن سنگال در مرحله مقدماتی جام جهانی ادریسا گی هافبک ۳۲ سال باشگاه پاری‌سن‌ژرمن فرانسه بود که با نمره ۷.۹ در ۸ بازی، یک گل و دقت پاس ۸۶% نقش پر رنگی در صعود تیم سنگال ایفا کرد. دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم سادیو مانه مهاجم ۲۹ ساله و سرشانس باشگاه لیورپول انگلیس است که با نمره ۷.۴ در ۷ بازی و به ثمر رساندن ۳ گل دومین گلزن برتر تیم ملی سنگال لقب گرفته است. برترین گلزن تیم ملی سنگال در مرحله مقدماتی فامارا دیدیو ۲۹ ساله نام دارد که در ۵ بازی توانست ۴ گل برای شیرهای ترانگا به ثمر رسانده و نمره ۶.۸ را کسب کند. این بازیکن در باشگاه آلانیا اسپور ترکیه عضویت دارد.

اکوادور ملقب به زردها 

فدراسیون فوتبال اکوادور در سال ۱۹۲۵ تاسیس شد و در سال ۱۹۲۶ به عضویت فیفا در آمد.

نخستین بازی ملی اکوادور در سال ۱۹۳۸ در مقابل بولیوی برگزار شد که به تساوی یک بر یک انجامید. تیم ملی فوتبال اکوادور تا به حال ۳ بار به جام جهانی راه پیدا کرد که نخستین بار در سال ۲۰۰۲ و سپس در سال‌های (۲۰۰۴ و ۲۰۱۴) بوده است.

بهترین نتیجه این تیم در جام جهانی ۲۰۰۶  آلمان رقم خورد که توانست به مرحله یک شانزدهم نهایی صعود کند.

زردها در مجموع ۲۴ بار در کوپا آمریکا حضور داشتند که بهترین عنوان آنها مقام چهارمی در سال‌های ۱۹۵۹ و ۱۹۹۳ بوده است.

تیم ملی اکوادور در آخرین رنکینگ فیفا با ۱۴۵۲.۶۳ امتیاز در رتبه ۴۶ قرار گرفته است.

گوستاوو آلفارو ۵۹ ساله آرژانتینی از سال ۲۰۲۰ هدایت تیم ملی اکوادور را بر عهده دارد.

تیم ملی اکوادور در مرحله انتخابی جام جهانی آمریکای جنوبی توانست با ۲۶ امتیاز رتبه چهارم جدول ۱۰ تیمی این مسابقات را به خود اختصاص دهد و به عنوان آخرین تیم بعد از تیم‌های(برزیل، آرژانتین، اروگوئه) به طور مستقیم به جام جهانی صعود کند. این تیم از ۱۸ بازی خود ۷ برد ۵ مساوی، ۶ شکست و با ۱۹ گل خورده چهارمین خط دفاعی برتر این مسابقات را بعد از برزیل، آرژانتین و کلمبیا از آن خود کرد.

بهترین بازیکن اکوادور در مرحله مقدماتی جام جهانی پرویس استوپینان ۲۴ ساله مدافع باشگاه ویارئال اسپانیا نام دارد که در ۱۷ بازی ۲ گل و نمره ۷.۲ را کسب کرده است.

دیگر بازیکن تاثیرگذار این تیم ایرنر والنسیا مهاجم ۳۲ ساله باشگاه فنرباغچه ترکیه محسوب می‌شود که در ۱۲ بازی ۴ گل و نمره ۶.۹ را کسب کرده است. این بازیکن برترین گلزن ملی اکوادور با ۳۴ گل نیز محسوب می‌شود.

اما بهترین گلزن تیم ملی اکوادور در مرحله مقدماتی جام جهانی مایکل استرادا ۲۵ ساله مهاجم باشگاه دی.سی یونایتد آمریکا است که در ۱۷ بازی ۶ گل به ثمر رسانده و نمره ۶.۹ را کسب کرده است.

حال باید دید در پایان مرحله گروهی جام جهانی کدام یک از این تیم‌ها می‌تواند جواز حضور در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی قطر را کسب کند.

برنامه دیدارهای اول این گروه به شرح زیر است: 

۳۰ آبان‌ماه

سنگال - هلند / ساعت ۱۳:۳۰ / ورزشگاه الثمامه

قطر - اکوادور / ساعت ۱۹:۳۰ / ورزشگاه البیت

برچسب‌ها هلند تیم ملی سنگال فیفا تیم ملی هلند جام ملت های آفریقا اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فلیکس سانچز جام جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند تیم ملی سنگال فیفا هلند تیم ملی سنگال فیفا تیم ملی هلند جام ملت های آفریقا اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر فلیکس سانچز جام جهانی مقدماتی جام جهانی تاثیرگذار این تیم مرحله مقدماتی تیم ملی اکوادور امتیاز در رتبه ملی اکوادور جام جهانی ۲۰۲۲ تیم ملی سنگال جام جهانی جام جهانی دیگر بازیکن جام ملت جام ملت ها نمره ۷ تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر

به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه سینمایی ددلاین در یک گزارش اختصاصی خبر می‌دهد که جشنواره فیلم کن که به عنوان محلی برای بیان اعتراض هم شناخته شده، امسال نیز تفاوتی با قبل نخواهد داشت؛ اما ممکن است نوع اعتراض کمی متفاوت با سال‌های قبل باشد زیرا بوی شورش از درون می‌آید.

این گزارش فاش می‌کند که حدود ۲۰۰ کارمند این جشنواره سینمایی فرانسوی که ترکیبی از نیروهای خود کن و کارمندان جشنواره‌های دیگر از سراسر فرانسه هستند، دارند برنامه‌ریزی می‌کنند تا در طول برگزاری این جشنواره برای دستمزد خود دست به اعتراض و حتی اعتصاب بزنند.

برنامه این اعتراض‌ها توسط گروهی موسوم به «زیر پرده‌های نمایش، زباله‌ها: جمع کارکنان پرمخاطره جشنواره‌های فیلم» رهبری می‌شود و این نام اشاره‌ای به شعار معروف اعتراضات می ۶۸ دارد: زیر سنگفرش‌ها، ساحل.

این اتحادیه که مارس ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد، متشکل از کارمندان بخش‌های مختلف کن، از جمله آن‌هایی که در بخش رقابتی رسمی، جشنواره مارچ دو فیلم و بخش‌های جنبی دو هفته کارگردانان و هفته منتقدان کار می‌کنند، و همچنین کارمندان بخش بین‌المللی بوردو، جشنواره فیلم مستقل، جشنواره لومیر در لئون و جشنواره بین‌المللی فیلم «انتروه» در بلفورت است.

منابعی از درون این اتحادیه به ددلاین گفته‌اند قصد دارند در مراسم افتتاحیه بخش دو هفته کارگردانان، هفته منتقدان و ACID کن صدای خود را به گوش دیگران برسانند و همچنین در طول این رویداد ۱۲ روزه که از ۱۴ ماه می آغاز می‌شود، تظاهراتی را در محل جشنواره برگزار کنند. از جمله فیلم‌های مورد انتظار این دوره باید از اولین نمایش «مگالوپولیس» فرانسیس فورد کاپولا و «فیوریوسا» جورج میلر یاد کرد.

ماهیت اعتراض‌ها تاکنون مخفی نگه داشته شده، اما این گروه قصد دارد پنجشنبه برای نهایی کردن استراتژی خود جلسه‌ای برگزار کند. منابع گفته‌اند بررسی اشکال مختلفی از اقدام از جمله «اعتصاب کامل کارمندان» که موجب می‌شود ده‌ها کارمند جشنواره ابزارهای خود را به طور کامل زمین بگذارند روی میز است. این اعتصاب دربرگیرنده کارمندانی چون برنامه نویسان، متصدیان دوربین‌ها، زیرنویس کنندگان فیلم‌ها، چهره‌های مطبوعاتی جشنواره و کارکنان مختلف مدیریت و فنی که بیشترشان پاره وقت هستند، می‌شود. اگر برنامه‌نویسان یا مسؤولان مطبوعاتی ابزارهایشان را پایین بیاورند مشکل بزرگی برای اجرای جشنواره ایجاد می‌شود. بدون برنامه نویسان اصلاً روشن نخواهد بود که آیا برگزاری رویداد ممکن است یا خیر!

ناامیدی این گروه دوجانبه است. اول اینکه آنها به دستمزدی که از کارفرمایان خود دریافت می‌کنند، معترض هستند و حقوق خود را ناکافی می‌دانند زیرا اغلب ساعات اضافه کاری سختی را که لازمه شغلشان است، دربرنمی گیرد.

یکی از افراد این اتحادیه به شرط ناشناس ماندن به ددلاین گفت: از بررسی‌ها متوجه شدیم که ۸۰ درصد کارمندان جشنواره در حالی کار می‌کنند که قراردادشان کمتر از ۲۰۰۰ یورو (۲۱۰۰ دلار) در ماه است و این درآمد برای زندگی در پاریس غیرممکن است.

دومین نقطه اختلاف، برنامه بیمه بیکاری منحصر به فرد فرانسه برای کارکنان و تکنسین‌های بخش سرگرمی است. این طرح از کارکنان بخش سرگرمی با قراردادهای کوتاه مدت با مزایای بیکاری در زمانی که بین یک شغل یا پروژه با پروژه بعدی هستند، حمایت می‌کند. برای واجد شرایط بودن، کارکنان باید بتوانند ثابت کنند که ساعات مشخصی را در طول سال کار کرده‌اند. پرداخت‌ها از طریق مالیات‌های پرداخت شده توسط کارفرمایان تأمین می‌شود، اما به دلیل ابهام در مقررات، بسیاری از کارکنان جشنواره‌های سینمایی فرانسه از مزایای بیکاری محروم می‌مانند و با قراردادهای کوتاه مدت ثابت استخدام می‌شوند.

منبع دیگری از این اتحادیه هم گفته است: هیچکس شرایط و دستمزد کارگران جشنواره را زیر سوال نبرده بود و همه ما کار برای جشنواره را پذیرفته بودیم زیرا عاشق فیلم بودیم، حتی اگر زندگی‌مان سخت می‌گذشت، اما حالا همه در حال بحث هستند که وقتی این جشنواره‌ها میزبان ستارگانی از سراسر جهان هستند، پرداخت حداقل دستمزد به کارکنان چقدر بی‌معناست.

این جنبش حامیان برجسته‌ای دارد: ژوستین تریه فیلمساز فرانسوی سازنده «آناتومی یک سقوط» که برنده نخل طلای کن شد، وقتی در جشنواره فیلم کن سال گذشته راه می‌رفت سنجاق سینه قرمز رنگ گروه را روی یقه کت خود داشت و حالا این گروه امیدوار است چهره‌های بیشتری از صنعت سینما در جشنواره امسال این سنجاق را روی لباس‌شان داشته باشند.

درست پیش از مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کن سال گذشته، این گروه بیانیه‌ای را در روزنامه چپ‌گرای لیبراسیون منتشر کرد که ملاقات با وزیر فرهنگ فرانسه در کن را به دنبال داشت.

گفته شده مقامات دولتی از این موضوع که کارکنان جشنواره تحت پوشش برنامه متناوب دستمزد بیکاری نبوده‌اند، بی‌اطلاع بوده‌اند. جلسه‌ای هم با مرکز ملی سینمای فرانسه (CNC) برگزار شد، اما اقدام مشخصی را به دنبال نداشت. از آن زمان، این گروه سخنرانی‌های اعتراضی خود را در جشنواره‌های سراسر فرانسه برگزار کرده‌اند تا خواست خود را روشن کنند.

یکی از اعضای اتحادیه به ددلاین گفت: مدیران جشنواره مخالف ما نیستند و نگران هم هستند، اما جواب‌شان فقط این است که در شرایط مالی پیچیده‌ای هستند و ادعا می‌کنند قدرت محدودی دارند. پس از یک سال، ما اکنون در شرایطی هستیم که همه می‌دانند ما وجود داریم و خواست‌مان چیست. امیدواریم بتوانیم با کارفرمایان خود به توافق برسیم.

این جمع با دفتر تیری فرمو، مدیر جشنواره کن و بخش‌های موازی هم تماس گرفته‌اند و از مشکلات و احتمال برگزاری تظاهرات عمومی در جشنواره امسال سخن گفته‌اند، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌اند.

در تماس با جشنواره برای اظهار نظر گفته شده انتظار می‌رود کارکنان مقاومت بیشتری خرج کنند تا این رویداد غیرانتفاعی دولتی و خصوصی را برای وظایف عمومی غیرسیاسی مخدوش نشود.

در همین حال منابع درونی می‌گویند به طور کلی به تغییرات مثبت خوشبین هستند، زیرا این اختلاف پیامدهای «فوری» بر کارایی رویدادهای سینمایی مانند کن، که جز لاینفک اقتصاد فرانسه است، خواهد داشت.

بسیاری از رؤسای جشنواره نیز به ددلاین گفته‌اند که در ۲ سال اخیر دریافته‌اند چقدر سخت است که بتوانند با این دستمزدها کارکنان خوب و متخصص را به کار بگیرند. منبع دیگری هم گفته جشنواره کن به سختی می‌تواند افراد را استخدام کند و با این شرایط سال آینده ممکن است حتی برگزاری درست جشنواره ممکن نباشد.

افراد داخل صنعت امیدوارند کن بتواند الگویی برای تعهد به پرداخت بهتر برای دیگر جشنواره‌ها باشد.

جشنواره فیلم کن به تظاهرات عادت دارد و ۲۰ سال پیش صحنه اعتراضات مشابهی بود که به دلیل کاهش مزایای بیکاری در خیابان‌ها شکل گرفت. (تصویر گزارش) سال پیش نیز کارکنان بخش پذیرایی جشنواره، تظاهراتی با عنوان «دیگ‌ها و ماهیتابه‌ها» را برای پرداخت دستمزد بیشتر خارج از ساختمان کارلتون برگزار کردند و اتحادیه اصلی کارگران انرژی فرانسه نیز تهدید کرد که منبع برق کن را به عنوان بخشی از اعتراض‌ها علیه اصلاحات بازنشستگی قطع خواهد کرد. تظاهرات عمومی اما در طول جشنواره توسط مقامات محلی به دلیل نگرانی برای ایمنی ممنوع شد.

فرش قرمز کن هم همواره جایگاهی برای اعتراض‌های مختلف بوده؛ از اعتراض به مسائل سیاسی گرفته تا مشکل پاشنه کفش خانم‌ها که موجب شد شماری پابرهنه روی فرش قرمز بروند.

جشنواره‌های فرانسوی اغلب جایگاه ارائه بیانیه‌های سیاسی هستند. سال ۲۰۰۳، دو جشنواره هنرهای تابستانی محبوب فرانسه یعنی جشنواره آوینیون و فستیوال اکس-آن-پرووانس پس از هفته‌ها اختلال و اعتراض کارکنان اعتصابی برای مزایای بیکاری، لغو شدند.

در مجموع صحنه جشنواره‌های جهانی سینمایی به دلیل کاهش بودجه، اعتراض‌های سیاسی و درگیری‌های جهانی، ۱۲ ماه پرتلاطم را تجربه کرده و جشنواره فیلم برلین تحت تأثیر موجی از ناآرامی‌های سیاسی قرار گرفت. انتظار می‌رود کن نیز چنین اعتراض‌های سیاسی را پیش روی داشته باشد که برای حملات رژیم صهیونیستی به غزه و جنگ روسیه و اوکراین چهره کند.

کد خبر 6094970

دیگر خبرها

  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • چرا فاصله هواداران سپاهان با بانوان پرسپولیسی کم بود؟/ جدال لفظی مدیران پرسپولیس و سپاهان به جای عذرخواهی از جامعه فوتبال
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • هرمزگان میزبان ۳ گروه از خادمین حرم مطهر رضوی
  • جدال بر سر نایب قهرمانی؛ ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل ژیرونا
  • اجراهای متنوع گروه‌های موسیقی محیطی در خانه هنرمندان ایران
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید